DANIELA BIRSAN

Romania
Co-teacher: Serban Catalina
Primary School Teacher

 

Follow me on Twitter: Twitter


fourth grade
School: SCOALA GIMNAZIALA NR.2 " POET OVIDIU" 25 students are involved The average age of the students: 10 Year

Projects 2020

Cauzele incalzirii globale

Activitate in care am invatat despre incalzirea globala si efectele sale.  Am transpus in desen viitorul Planetei Pamant. Viitorul este in mainele noastre!

Efectele schimbarilor climatice

Activitate sustinuta de elevii clasei a IV a A de la Scoala Gimnaziala nr.2 Poet Ovidiu din Oras Ovidiu, Jud Constanta, Romania. Dupa ce am discutat despre efectele schimbarilor climatice, am vizionat cateva filmulete pe youtube si apoi am realizat o expozitie tematica cu desenele copiilor. 

IMPREUNA CONSTRUIM VIITORUL!

In cea de a treia saptamana a proiectului, elevii clasei a IV-a A de la Scoala Gimnaziala nr. 2 Poet Ovidiu, din orasul Ovidiu, jud.Constanta, au vizionat prezentari ale elevilor din alte state cum ar fi Italia, Moldova, Croatia si Serbia. Au participat la o activitate online cu elevii de la scoala Pantelimon in care au discutat despre schimarile climatice si efectele lor din zona Dobrogei. Printre numeroasele efecte au descoperit secarea lacului Tasaul, zapezile abundente din ultimii ani, seceta din bazinul agricol al Dobrogei, etc.

Elevul Rares Carp a realizat o prezentare PPT. pe tema efectele schimbarilor climatice.

NOI SUNTEM SCHIMBAREA! SALVAM PLANETA!

 In acesta saptamana elevii clasei a IV-a A de la Scoala Gimnaziala nr.2 Poet Ovidiu, jud. Constanta, Romania au identificat solutii pe care omenirea le poate aplica in vederea reducerii efectelor devastatoare ale schimbarilor climatice. Eleva LIBU MARIA ALEXANDRA ne-a oferit un material extraordinar in care a surprins atat efectele schimbarilor climatice cat si solutiile identificate . 

Solutii pentru reducerea efectelor schimbarilor climatice

Gradina din clasa - actiune de plantare

Gradina din clasa - actiune de plantare


Impressions

Images by DANIELA BIRSAN 2020-11-04BIRSAN
Images by DANIELA BIRSAN 2020-11-04BIRSAN
Images by DANIELA BIRSAN 2020-10-25BIRSAN
Images by DANIELA BIRSAN 2020-10-30BIRSAN
Images by DANIELA BIRSAN 2020-10-30BIRSAN
Images by DANIELA BIRSAN 2020-11-04BIRSAN